Τετάρτη

new staff

Πόσες φορές δεν έχετε πάρει κάτι καινούργιο, είτε γιατί θέλατε να ανανεώσετε το παλιό, είτε γιατί προσέφερε κάτι που το παλιό δεν είχε? Follow me και θα καταλάβετε..
Με σειρά φθίνουσας χρηστικότητας έχουμε και λέμε:
   Ήρθε να αντικαταστήσει: το παλιό USB
   Με μεγαλύτερη μνήμη, ενσωματωμένο ραδιόφωνο, mp3 player και μαγνητόφωνο. Ο σκοπός ήταν να πηγαίνω για τρέξιμο και να ακούω την αγαπημένη μου μουσική και αν τύχαινε να είναι 3:00 να ακούω και imagine.
   Χρηστικότητα (0-5):  4. Για τρέξιμο μπορεί να μην ξαναπήγα ούτε 1 φορά, αλλά ευτυχώς (ευτυχώς ευτυχώς) έβγαλε τα λεφτά του σαν USB.
  • Ραδιόφωνο-ξυπνητήρι-βαρόμετρο
   Ήρθε να αντικαταστήσει: το ξυπνητήρι του κινητού
   Δεν είναι τέλεια να ξυπνάς με την αγαπημένη σου μουσική εκπομπή το πρωί και να ξέρεις τι καιρό θα κάνει ώστε να ντυθείς ανάλογα? Να μην έχεις και το κινητό δίπλα στην γκλάβα όταν κοιμάσαι.
   Χρηστικότητα (0-5): 1. Ωσάν ρολόι δουλεύει τέλεια. Ωσάν βαρόμετρο χίλιες φορές να βλέπω πετρούλα στο σταρ! Εχει και χρωματικές ενδείξεις, μπλέ όταν έχει υγρασία, μωβ όταν πρόκειται να βρέξει, κίτρινο όταν έχει ηλιοφάνεια. Ας πούμε ότι είναι μόνιμα μπλε. Με χιόνι, με γαλάζι, με ήλιο η βροχή, δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά!
  •  Στόρια
   Ήρθε να αντικαταστήσει: τις κουρτίνες
   Τα είδα φορεμένα σε ένα σπίτι. Μ' άρεσαν. Τα ψωνίζω με την παπίτσα, τα κουβαλάμε σπίτι, μας τα βάζει ο Μπομπ ο μάστορας.
   Χρηστικότητα (0-5): 1. Δεν ανοίγουν. Άμα ανοίξουν, δεν κλείνουν.. Σοβαρά, υπάρχει κανένα κόλπο? Ξέρει κανείς κάτι? Δε με ενοχλεί πολύ, απλά τα έχω μόνιμα κατεβασμένα. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν χρειαστεί να βγω στο μπαλκόνι.
  •  Σταθερό με ανοιχτή ακρόαση
   Ήρθε να αντικαταστήσει: το ασύρματο σταθερό
   Στον αγώνα κατά της μείωσης της ακτινοβολίας που δέχεται ο ήδη προβληματικός εγκέφαλός μου, είπα το γυρίσω στο παλιό κλασικό τηλέφωνο με το καλώδιο. Το καινούργιο έχει και ανοιχτή ακρόαση οπότε θα είναι σαν να έχω ασύρματο. Ακόμα καλύτερα, δεν θα χρειάζεται να κρατάω τη συσκευή. Γιούπι!!
   Χρηστικότητα (0-5): 0. Αφού κάποια πράγματα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, τι το θέλω και το ρισκάρω μου λες? Εννοείτε πως η ανοιχτή ακρόαση είναι μούφα. Πρέπει να είσαι αγκαλιά με το τηλέφωνο για να σ'ακούει ο άλλος και πάλι δεν ακούγεσαι καλά. Ξαναγύρισα στο ασύρματο
  • Bluetooth
   Ήρθε να αντικαταστήσει: το handsfree
   Έτσι για να γλυτώσουμε λίγη ακτινοβολία απ' το κινητό και να μιλάμε άνετα στο αυτοκίνητο. Το παρήγγειλα και από το ίντερνετ. Έχωσα και φίλο να το πάρει καθότι δεν έχω πιστωτική. Διάλεξα ντιζα(ctrl+;+ι)ινάτα χρωματάκια με προσόψεις που αλλάζουν. Emoticon αυτομούτζας υπάρχει???
   Χρηστικότητα (0-5): -1. Δεν δουλεύει, δεν δουλεύει, δεν δουλεύει. Σαν να μιλάω με κάποιον που είναι μέσα σε πηγάδι. Και δίπλα κάποιος τρυπάει το μπετό. Και 10 μωρά κλαίνε ταυτόχρονα. Επιστροφή λοιπόν στο handsfree, με το καλώδιο να πλέκει τον μίτο της Αριάδνης... 
  • Ασύρματο modem
   Ήρθε να αντικαταστήσει: τo ενσύρματο modem
   Ήθελα σαν γλεπόκι και 'γω  να έχω το ασύρματο ιντερνέτι μου. Να κοιμάμαι αγκαλιά με το msn και να κάνω μπάνιο παρέα με το facebook. Να βγαίνω στο μπαλκόνι και να ακούει η γειτονιά τα άσματα των ασμάτων από το youtube.
   Χρηστικότητα (0-5):  -50. Ανάθεμά με αν έχει δουλέψει σωστά 5 μέρες από τότε που το πήρα (έχει ένα εξάμηνο). Είτε δεν μπορώ να συνδεθώ, είτε όταν συνδέομαι σέρνεται το ίντερνετ. Είμαι σίγουρο ότι κάποιος γείτονας αυτή τη στιγμή κοροιδεύει τον παπάρα με το Netgear που του χαρίζει τζάμπα ίντερνετ. Έχω ξαναγυρίσει στα καλώδια....

4 σχόλια:

Dimitris είπε...

ωπα! Γλεπόκι is back! Να κάνουμε ένα πάρτυ...

γλεπόκι είπε...

Πάρτι, πάρτι!!Εγώ θα φέρω τις σαμπάνιες..

Παπίτσα είπε...

Πάρτυ! Ας πλύνουμε το μπαλκόνι, να τακτοποιήσουμε το σπίτι και να ετοιμάσουμε τα καναπεδάκια. Όλοι μαζί πάντα!

Σκέψου, μόνο μία αγορά σου είχε πλήρη επιτυχία...
Αρχίζει από γλα και τελειώνει σε στρες.

γλεπόκι είπε...

Λες για πέρσι που πήρα τον γλάρο που είχε συμπτώματα στρες?
Ή μήπως εννοείς το καλοκαίρι που αγόρασα εκείνο το γλαφυρό βιβλίο για μοδίστρες?