Δευτέρα

Βζζζζζζζζζ

Χθες το βράδι δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ένα κουνούπι μου τριβέλιζε το αυτί. Γιατί τα κουνούπια κάνουν αυτό το ενοχλητικό βζζζζζ? Η φύση δεν τα προειδοποίησε ότι έτσι κινδυνεύουν να γίνουν ένας κόκκινος λεκές στον τοίχο? Δεν θα'ταν πιο λογικό να είναι αθόρυβα? Σαν τα κλιματιστικά. Κουνούπια Samsung Inverter με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Πετάνε, τσιμπάνε, φεύγουνε. Δεν τα αντιλαμβάνεσαι, κοιμάσαι σαν άνθρωπος και το πρωί ξύνεσαι λίγο και αυτό ήταν. Δεν τα καταριέσαι σαν να ήταν το 2ο μεγαλύτερο κακό της ανθρωπότητας. Η άλλη λύση είναι η γενετική βελτίωση-τροποποίηση του γονιδιώματος των κουνουπιών που καθορίζει τον ήχο. Να φτιάξουμε κουνούπια με ήχο της επιλογής μας... κουνούπι που αντί για βζζζζζ θα παίζει άριες, κουνούπι τενόρος, κουνούπι συμφωνική..ότι θέλει ο καθένας. Σ'αρέσουν τα σκυλάδικα? Παραγγελιά λοιπόν το κουνούπι-τερλέγκας* "βζζζζμπρος στην βζζζεκκλησιααα βζζζζακόοομα μια βζζζφορά". Το έντεχνοκούνουπο "βζζζχέρια βββζζζψηλά", το εφηθωδοκούνουπο για πιο παραδοσιακό touch "βζζζγλύκα βζζζζγλύκα". Αν βέβαια είσαι μεταλλάς τότε φαντάζομαι θα προτιμούσες κάτι σε "βζζζζrock en roll βζζζζhallelujah"**. Οι fun του παλιού-καλούα- κινηματογράφου σίγουρα θα φχαριστηθούν με την έκδοση κουνούπι "βισσσσστ πόινκ". Στην περίπτωση δε που έχουμε 2-3 κουνούπια μαζεμένα, μπορεί να οργανωθεί και ένα γκρουπάκι... Τα Κουνουπίδια3. Μετά τους One και τους U2 πιστεύω θα κάνουν πάταγο.

ΥΓ: το ξέρω ότι περιμένατε να γράψω για το αποτέλεσμα των εκλογών στη us&a αλλά πραγματικά νομίζω ότι πρώτα θα φτιάξουμε τα μουγγοκούνουπα και μετά θα αλλάξει κάτι σ'αυτή τη χώρα.

*ξέρω ξέρω...δεν είναι του τερλέγκα
**i know, i know σιγά μην το προτιμούσες αλλά μ'αρέσει να σ'εκνευρίζω
πορωμένε χεβιμεταλλά αναγνώστη.

15 σχόλια:

Παπίτσα είπε...

ΒζζζζBarack Obama will make health insurance βζζζζζζ affordable and accessible to all:

The Obama-Biden βββζζζζ plan provides affordable, accessible βββββζζhealth care for all Americans, builds βζζζζζon the existing healthcare ββββββζζζζζζsystem, and uses existing providers,βββββζζ doctors and plans to implement the ββββζζζζplan.


ββββββζζζζζζζζζζ

Κάποιος έπρεπε να πει για τις εκλογές.

γλεπόκι είπε...

http://flytrapgrowing.info/uploads/flyswatter.jpg

Dimitris είπε...

Τι ώραια ήταν τα παλιά τα χρόνια (στο Τέξας), είχαμε τα κουνούπια να μας τα πρήζουν το καλοκαίρι αλλά το χειμώνα ησυχάζαμε. Η καινούρια γενιά κουνουπιών είναι παντός καιρού! (αν και εδώ που τα λέμε καλοκαίρι έχουμε ακόμη)

@$%%#%@!$#@%$

Υγ. Το κουνούπι χεβυ-μεταλλάς θα είναι και μαλλιάς σίγουρα :-)

γλεπόκι είπε...

Τι μ'έκανες να θυμηθώ τώρα dimitris, τότε που μασούσαμε καπνό και πετούσαμε τις τάπες στα βαρέλια περιμένοντας το γουίσκι να ωριμάσει..

Sanity Loss Era είπε...

Νομιζω ειναι η πιο γαματη ιδεα που εχω ακουσει. Σινσιρλι.

γλεπόκι είπε...

ααααα sanity, δεν έχεις ακούσει την ιδέα μου για περιστέρια-πακετάδες...Πως είναι τα παιδιά που κάνουν delivery, ε, ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια που θα σου φέρνουν την πίτσα μαζί με την ταινία, τσιγάρα, κόκα-κόλα, προφυλακτικά και χόρτο. Θα στ'αφήνουν στο παράθυρο και θα τους βάζεις το αντίτιμο σε θηκούλα στο πόδι. αν δεν πληρώσεις, 20 περιστέρια-κομάντο θα σε ακολουθούν για 1 μήνα κουτσουλώντας σε, πανταχόθεν. glepoki@copyright

Stefanos είπε...

Δηλώνω την αγανάκτησή μου ως θιγμένος χεβιμεταλλάς αναγνώστης..
ακου εκει .. :P
έχετε ακομα κουνούπια ε; και εδώ ρε γαμώτο... χτες καθάρισα 3-4 και προκοπή δεν είδα..

Stefanos είπε...

παρεπιπτόντως, σε είχα ξεχάσει για πολύ καιρο :S μαλακία... :S

γλεπόκι είπε...

ΠαρεΜπιπτόντως, όταν έγραφα για πορωμένο χεβιμεταλλά, σε εσένα απευθυνόμουν αγαπητέ εσταρινάκιε.

Stefanos είπε...

χαχαχα πάλι καλά.. μπορώ να το δεχτώ αυτό...
ελπιζω στο ποστ που θα αναφέρεσαι σε καναν μέθυσο σάτυρο να μην εννοείς εμένα πάλι :P

Sanity Loss Era είπε...

Ελπιζω μονο στη διαδρομη να μη χανουν το χορτο!

spiros είπε...

εγώ σου έκανα πολύ καλύτερες αναρτήσεις , σε σχέση με τις παπαριές που γράφεις

πες για τους 2 μαύρους, και άσε τα σκατοκούνουπα

γλεπόκι είπε...

Δεν ήθελα να σε εκθέσω, γι'αυτό δεν είπα την ιστορία σου με τους 2 μαύρους. Αφού επιμένεις όμως..

spiros είπε...

γιατί ρε, πες την, τζάμπα σου έφερα τα παιδιά στο σπίτι και σας άφησα μόνους?

γλεπόκι είπε...

Τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αποδώσουν...ειχαν χορτάσει από Spiros-loving, τι να τους κάνω εγώ..